ich-zapfe

Pizzasten - Cordierite bagesten til pizza, brød og mere (33 cm diameter)


Varenummer NEW-8810

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 502.17
DKK 394.55 *
Indhold 1 stykke
Klar til afsendelse inden for 14 dage.

* Inkl. moms ekskl. Levering

Pizzasten - Cordierite bagesten til pizza, brød og mere (33 cm diameter)

Pizzastenen er et vigtigt køkkentilbehør til fans af grillning og bagning. Denne varmebestandige cordierit-keramiske sten giver en jævn varmefordeling for konsekvent perfekte resultater.

Funktioner:

  • Den holdbare cordierit-keramik sikrer en jævn varmefordeling til jævn madlavning
  • Diameter ca. 33 cm for nok plads til alle kager
  • Tykkelse på cirka 1 cm for præcis og kontrolleret tilberedning
  • Perfekt tilføjelse til enhver grilltønde til en udendørs madlavningsExperience
  • Indeholder detaljerede brugsanvisninger og en samling af opskrifter til at inspirere endeløse kulinariske kreationer

Denne pizzasten gør bagning af dine yndlingskager, såsom brød, pizza, tarte flambée og mere, nemt og lækkert. Forvandl din grill til en rigtig udendørsovn med denne kogesten.

Den høje varmebestandighed af denne sten sikrer ensartet madlavning for altid perfekte resultater. Ikke kun for pizzaelskere, denne sten er ideel til alle, der ønsker at lave mad udendørs. Uanset om det er til en hyggelig aften med familien eller en havefest med venner, tilbyder denne bagesten en innovativ løsning til at demonstrere dine kulinariske færdigheder.

Den inkluderede samling af opskrifter inspirerer til nye kreationer og eksperimenter. Uanset om det er traditionelle opskrifter eller innovative kombinationer, tilbyder pizzastenen det perfekte grundlag for dine kulinariske Experiencer. Overrask dine venner og familie med lækre måltider direkte fra din grill.

Denne pizzasten er også en god investering for enhver grill- og bageentusiast på grund af dens robuste natur og modstandsdygtighed over for høje temperaturer og hyppig brug.

Med sit klassiske design og funktionelle effektivitet passer denne kogesten ind i ethvert udekøkken og forbedrer visuelt og funktionelt hver grilltønde.

Derudover er pizzastenen nem at bruge og rengøre, hvilket gør den til et brugervenligt værktøj, der kan bruges af begyndere såvel som professionelle i køkkenet. Dette alsidige og praktiske køkkentilbehør er også en ideel gave til amatørkokke og grillmestre.

Fokuser på kvalitet og innovation for at berige din kulinariske kunst. Bestil din pizzasten nu, og oplev forskellen, hver gang du bruger den.

Med pizzastenen kan du opnå professionel kvalitet i tilberedning af pizzaer og andre bagværk. Den høje varmebestandighed og dens evne til at fordele varmen jævnt sikrer, at din pizza har en sprød skorpe og perfekt tilberedt toppings, ligesom i en traditionel murstensovn. Ikke kun forbeholdt pizzaer og frisk brød, denne pizzasten kan bruges til at bage alle slags bagværk. Prøv småkager, brownies, tærtebunde og meget mere.

Afslutningsvis er pizzastenen et alsidigt og praktisk kulinarisk tilbehør til enhver udendørs madlavningselsker. Invester i denne kogesten og tilbered lækre retter direkte på din grill. Bestil din pizzasten nu, og begynd at lave mad som en professionel.

Vare-ID 454501
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 2500 g
Nettovaegt 2500 g
Dimensioner 400×400×50mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

Du kunne også være interesseret i: